Niet bekend Factual Statements About Sanitairreiniging

De Step On-containers vervaardigen maximaal toepassen betreffende de beschikbare ruimte dankzij een rank, discreet ontwerp. Dit langwerpige montuur met pedaal met een smalle zijde is uitermate passend wegens smalle ruimten.

Heeft u dan ook het allerbeste wegens met de hygiëne in de sanitaire ruimten, dan bestaan de hoogwaardige sanitair reinigers en reinigingsmiddelen een vertrouwde uitkomst in de evenement, voor ook personeel wanneer vanwege de klanten.

De ergonomische greep zorgt daar met dit kleine gewicht wegens dat dit toestel soepel te bedienen is, iedere keer en overal. Met 2 vaste en een paar zwenkwielen is dit apparaat eenvoudig voort te bewegen, buiten ameublement en dergelijk te beschadigen door de bumperrand omtrent een schokbestendige 7,5 l tank. Bij de T 7/6
7
8
9 Classic is standaard een vliesfilterzak inbegrepen.  

Direct advies Aarzel niet teneinde contact met ons op te nemen. We mogen u dan ook alles zeggen aan dit assortiment, prijzen, levertijden en de opties teneinde monsters op te vragen.

Daarbovenop mag onze ondersteuning en expertise u opweg helpen om de productiviteit en efficiëntie betreffende uw schoonmaakactiviteiten te hernieuwen.

Sanitairreiniger betreffende bacterie- culturen welke vanwege stankafbraak zorgen. De aangename parfumering zorgt een langdurige frisse lucht. Dit product wordt onwerkzaam in combinatie here betreffende chloor.

Altijd wanneer eerste op een hoogte aangaande andere producten, koopjes en meer! Schrijf je meteen in voor een nieuwsbrief!

Om maximale hygiëne te bewerkstelligen vernieuwen we desgewenst tevens beschadigde onderdelen ofwel kunnen we hulp verlenen bij dit inrichten van dit wc. Voor dit vragen betreffende ons vrijblijvende offerte of behulpzame feiten kunt u dan ook contact met het opnemen middels het contactformulier op deze webwinkel.

Een Step On-containers vervaardigen maximaal toepassing van de beschikbare ruimte dankzij een dun, discreet ontwerp. Dit langwerpige montuur betreffende pedaal met een smalle zijde kan zijn uitermate geschikt voor smalle ruimten.

Breed, diep bed betreffende instelbare veiligheidsriem. Opvouwbaar ontwerp heeft perfect toepassen met een ruimte. Gemakkelijk te bereiken aluminium haken aan beide kanten om eenvoudigweg voor een luiertas te mogen terwijl kind veilig blijft liggen. Ingebouwde schap biedt plaats wegens babypoeder en verschillende korte voorwerpen.

We hebben voor al die soorten ondernemers, industrieën, horeca en schoonmaakbedrijven sanitairreinigers en reinigingsmiddelen die we verder alsnog eens uit voorraad kunnen bezorgen! Zo beschikken over wij voor elke bedrijfssituatie passende middelen en duurzame oplossingen.

Passend voor ettelijke toepassingen. Maak de helft met de doek vochtig betreffende water en reinig het oppervlak.

Oriënza produceert voor verscheidene branches en toepassingen ons omvangrijk aantal sanitairreinigers en ontkalkers o.a. voorzien betreffende ecolabel certificering.

Twister ™ Green kan zijn volmaakt voor gebruik op alle vloeren, zoals steen, vinyl en linoleum vloeren. Voor snelle polijsten betreffende HTC Superfloor ™, terrazzo en natuursteen oppervlakken. Twister ™ Green is tevens bijzonder doeltreffend in dit polijsten Pools-gecoate vinyl en linoleum vloeren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *